Onze ‘loketten’ en het informeren van (aanstaande) gezinnen

Loketten en Oei, ik groei!

Via het Verloskundigenloket, Kraamzorgloket, Vroedvrouwenloket en GuichetSagesFemmes bieden we professionals in de geboortezorg in Nederland, Belgie en Franrijk de mogelijkheid om naast hun medische materialen kosteloos samples en clientinformatie te bestellen.

We hebben binnen het assortiment clientinformatie die door organisaties en bedrijven zelf is aangeleverd, maar we bieden ook een ruim assortiment van 30 thema’s die door onze partner Oei, ik groei! is ontwikkeld.

Oei, ik groei! is al vijfentwintig jaar een begrip bij jonge ouders. Het boek dat de ontwikkeling van de baby en de interactie met de ouder beschrijft in tien mentale ‘sprongen’ is inmiddels een wereldwijd succes en verschijnt in twintig talen. Sinds 2019 is Pin Point Parents een intensieve samenwerking aangegaan met Oei, ik groei!.  Samen bereiken wij een significant aantal gezinnen via onze apps, websites en social media. 

MijnKraamShop.nl

Onze consumentenshop MijnKraamShop.nl bevat alle (noodzakelijke) producten voor de kraamperiode en wordt gepromoot door verloskundigen, ziekenhuizen en de kraamzorg. Deze promotie faciliteren wij onder andere door het uitgeven van het MijnKraamShop magazine die via onze loketten zijn weg vindt naar de doelgroep.

Wat kunnen wij doen voor bedrijven en organisaties?

Je kunt jouw merk direct onder de aandacht brengen bij 80% van de doelgroep door gebruik te maken van één of meerdere van onze diensten. Dit gebeurt rechtstreeks of door tussenkomst van een met ons samenwerkende zorgprofessional.

De zorgprofessional als ambassadeur voor jouw merk

Pin Point Parents  is al een kwart eeuw actief bij de volgende beroepsgroepen: verloskundigen, ziekenhuis, kraamzorg en consultatiebureau. Wij bieden deze professionals cliëntinformatie en materiaal aan dat zij kunnen verstrekken aan hun cliënten. Onze succesformule hierbij is dat wij hen betrekken bij de ontwikkeling van de cliëntinformatie en hen bovenal de keuzevrijheid geven in wat zij hun cliënten zullen aanbieden.

85% van deze professionals maakt inmiddels gebruik van het Verloskundigenloket en/of het Kraamzorgloket voor het bestellen van cliëntinformatie en materiaal van vrijwel alle grote aanbieders en merken.

De informatie van Oei, ik groei! is één van de populairste producten binnen de loketten. Jaarlijks worden er bijna een miljoen folders besteld door de geboortezorgprofessionals en verstrekt aan cliënten. In het ontwikkelingsproces van de folders zijn verloskundigen, kraamzorgprofessionals en de jeugdgezondheidszorg betrokken geweest.

Interesse? Mail naar frank@pinpointparents.nl voor meer informatie.