Zwanger-Baby

Pin Point Parents en Oei, ik groei!

Oei, ik groei! is al vijfentwintig jaar een begrip bij jonge ouders. Het boek dat de ontwikkeling van de baby en de interactie met de ouder beschrijft in tien mentale ‘sprongen’ is inmiddels een wereldwijd succes en verschijnt in twintig talen. Sinds 2019 is Pin Point Parents een intensieve samenwerking aangegaan met Oei, ik groei!.  Samen bereiken wij een significant aantal gezinnen via onze apps, websites en social media. 

MijnKraamShop.nl

Ook nieuw is onze consumentenshop MijnKraamShop.nl. Deze online shop bevat alle (noodzakelijke) producten voor de kraamperiode en wordt gepromoot door verloskundigen, ziekenhuizen en de kraamzorg. Deze promotie faciliteren wij onder andere door het uitgeven van het MijnKraamShop magazine die via onze loketten zijn weg vindt naar de doelgroep.

Wat kunnen wij doen?

Als adverteerder kun je jouw merk direct onder de aandacht brengen bij 80% van de doelgroep door gebruikt te maken van één of meerdere van onze diensten. Dit gebeurt rechtstreeks of door tussenkomst van een met ons samenwerkende zorgprofessional.

De zorgprofessional als ambassadeur voor jouw merk

Pin Point Parents  is al een kwart eeuw actief bij de volgende beroepsgroepen: verloskundigen, ziekenhuis, kraamzorg en consultatiebureau. Wij bieden deze professionals cliëntinformatie en materiaal aan dat zij kunnen verstrekken aan hun cliënten. Onze succesformule hierbij is dat wij hen betrekken bij de ontwikkeling van de cliëntinformatie en hen bovenal de keuzevrijheid geven in wat zij hun cliënten zullen aanbieden.

85% van deze professionals maakt inmiddels gebruik van het Verloskundigenloket en/of het Kraamzorgloket voor het bestellen van cliëntinformatie en materiaal van vrijwel alle grote aanbieders en merken.

De Pin Point Parents themafolderreeks is één van de vaakst bestelde items in de loketten. Jaarlijks worden er bijna een miljoen folders besteld en verstrekt aan cliënten. De folders (voorheen gemaakt in samenwerking met de redactie van Ouders van Nu) krijgen een moderner uiterlijk en zullen vanaf 2020 worden uitgegeven in samenwerking met Oei, ik groei!. In het ontwikkelingsproces zijn verloskundigen, kraamzorgprofessionals en de jeugdgezondheidszorg betrokken geweest voor wat betreft de themakeuze en de inhoud van de folders.

De folders zullen ook online gepubliceerd worden via oeiikgroei.nl en mijnkraamshop.nl, maar ook op websites van verloskundigenpraktijken en kraamzorginstellingen. Wanneer je je als merk verbindt aan een themafolder krijgt jouw merk dus ook online veel aandacht.

Klik hier voor onze volledige propositie en tarieven

See here our proposition in English