Zwanger en kind (0-4)

Verloskundigenloket: sampling aan zwangeren 

Vele samplingacties en even zoveel evaluaties hebben geleid tot de start van het Verloskundigenloket. Een initiatief dat luid werd toegejuicht omdat verloskundigen met deze one-stop-shopping veel tijd en moeite kunnen besparen. In de webshop kunnen de professionals onder andere samples, folders en professiepakketten bestellen, die zij – over het algemeen in goodiebags – op hun beurt weer kunnen verstrekken aan hun cliënten.

Lees verder

Kraamzorgloket: sampling aan jonge ouders

In navolging van het succes van het Verloskundigenloket is het Kraamzorgloket tot stand gekomen. In deze webshop kunnen producten besteld worden die specifiek bedoeld zijn voor baby’s en jonge ouders. De kraamverzorgsters kunnen naast samples en foldermateriaal een keuze maken uit een uitgebreid assortiment van zorgartikelen,

Lees verder

 

Themafolders en -poster binnen de muren van de professie

Sinds een aantal jaren geven wij in samenwerking met Ouders van Nu, de GGD en een panel van verloskundigen een fraai vormgegeven redactionele brochurereeks met als centraal thema Ouderschap &’ uit. Ook hebben we ieder kwartaal de mogelijkheid te participeren in een A1 formaat thema-affiche.

Lees verder

 

Zwangerschapsapp Mijn Verloskundige

In 2014 zijn we gestart met de app Mijn Verloskundige voor zwangere vrouwen. Wij voorzien de app van interessante content en een aantal onmisbare tools voor tijdens de zwangerschap. Wat de app uniek maakt is dat iedere deelnemende verloskundigenpraktijk de app geheel kan personaliseren en aan kan vullen met eigen informatie.
Inmiddels is de app met zo’n 45.000 unieke gebruikers de grootste zwangerschapsapp van Nederland.

Lees verder

 

Professiepakketten voor kinderdagverblijven

Door het aanbieden van professiepakketten aan kinderdagverblijfmedewerkers wordt de mogelijkheid gecreëerd hen kennis te laten maken met diverse producten bestemt voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Lees verder