Zwangerschapsapp Mijn Verloskundige

In 2014 zijn wij gestart met een App voor zwangere vrouwen ‘Mijn Verloskundige’. Deze App is uniek: iedere deelnemende verloskundigenpraktijk krijgt een eigen account binnen de App die zij geheel kunnen personaliseren en waar zij hun praktijkinformatie in kwijt kunnen. De App is voor de verloskundigenpraktijk en hun cliënten gratis te downloaden en telt zo’n 45.000 unieke gebruikers waarmee het de grootste zwangerschapsapp van Nederland is.

Wij verrijken de App met een aantal modules die wij ter beschikking stellen en waar wij de redactie voor verzorgen. Zo zijn er rubrieken met de laatste nieuwtjes rondom zwangerschap en bevalling, een zwangerschapskalender die in woord en beeld uitlegt wat er iedere week veranderd bij moeder en kind (in samenwerking met Oei ik Groei) en voedingstips (in samenwerking met het Voedingscentrum). Uiteraard is er binnen de app ook ruimte voor informatie van adverteerders.

 

De aangesloten praktijken (90%) promoten ‘hun’ App middels visitekaartjes, website en Facebookpagina om hun cliënten aan te sporen de App te downloaden. De ervaring leert dat de meeste zwangere vrouwen de App downloaden omdat de verloskundige zelf, bij het eerste intakegesprek, de App mondeling aanbeveelt. Het is immers hun eigen App met hierin alleen informatie waar zij 100% achter kunnen staan!

Voor meer informatie en tarieven bekijk onze propositie.

Zelf downloaden van de App? Ga naar www.mijn-verloskundige.nl