Verloskundigenloket

We verzorgen met onze folderlijn de wachtkamerinformatie voor zo’n 450 verloskundigenpraktijken en 90% van de praktijken maakt bovendien gebruik van onze zwangerschapsapp Mijn Verloskundige.

Vele samplingacties en even zoveel evaluaties hebben geleid tot de start van het Verloskundigenloket. In deze webwinkels kunnen verloskundigen goodiebags, productsamples en cliëntinformatie bestellen, om deze vervolgens te verstrekken aan hun cliënten. De professionals juichten dit initiatief toe, want met dit ‘one-stop-shopping’ besparen zij veel tijd en moeite. Inmiddels maakt zo’n 85% van de beroepsgroepen gebruik van de het Verloskundigenloket.

Zie ook www.verloskundigenloket.nl

 

Wat bieden wij de fabrikanten/merken?

  • Een effectieve en kosten-efficiënte wijze van sampling aan zwangere vrouwen, via de verloskundige.
  • Een groot bereik; via onze e-mailbestand en uitstekende relatie met de beroepsgroep zullen we naar schatting 2/3 van alle praktijken ieder kwartaal kunnen laten bestellen.
  • De samples zijn altijd gewenst, omdat de verloskundigen ze bewust bestellen.
  • Een platform waarop de verloskundige ook bereikt kan worden met productinformatie voor de professie.
  • Heldere kwartaalrapportages met het aantal bestellingen en de gegevens van de praktijken die je sample (en folder) besteld hebben (naam, praktijk en plaats).
  • We kunnen in verband met beschikbare voorraad het maximaal aantal samples per bestelling maximaliseren. Als standaard aantal per bestelling per praktijk hanteren we 50 exemplaren, maar dit kunnen we ook verlagen.

Voor meer informatie en de tarieven download onze propositie.