Mijnschoolbox.nl

Mijnschoolbox.nl is een zojuist gelanceerd initiatief van speelgoedgroothandel Otto Simon. Ieder 4-jarig kind dat voor het eerst naar de basisschool gaat kan deze box, met hierin veel speelgoed, gratis ophalen in een van de bijna 100 winkels van Top1Toys. De ouders hoeven zich hiervoor alleen maar te registreren op www.mijnschoolbox.nl.

Na registratie en het ophalen van de mijnschoolbox.nl ontvangen de ouders 10 keer per jaar een nieuwsbrief met hierin ook altijd een vlog van vaste vlogster en actrice Femke. Een voorbeeld van een vlog kun je bekijken op www.mijnschoolbox.nl.

Behalve speelgoed biedt de mijnschoolbox.nl ook ruimte voor overige producten. Het belangrijkste criterium is dat de producten die deel uitmaken van de box een maatschappelijk verantwoord karakter hebben (sportief-educatief-gezond) en vanzelfsprekend aan moeten sluiten bij de belevingswereld van kinderen van 4 jaar oud.

Volgens ons is dit een interessante sampling-propositie. Midden in de doelgroep op een belangrijk moment in het leven van de kinderen en van de ouders.

Klik hier voor de tarieven en deelnamevoorwaarden