MijnKraamShop.nl

Ieder jaar ontvangen naar schatting 120.000 gezinnen productsamples en -informatie van merken die participeren in ons Kraamzorgloket.nl. Binnen dit online platform voor de kraamzorg bestellen organisaties en kraamverzorgsters eenvoudig informatie en proefverpakkingen van merken zoals Sudocrem, Zwitsal, Pampers, Davitamon, Nutricia en Difrax.

Uit surveys blijkt dat kraamverzorgsters in de kraamweek niet alleen samples verstrekken, maar de kraamvrouwen ook regelmatig adviseren over de aanschaf van bepaalde producten en merken…
Met ingang van 1 januari start Pin Point Parents een online consumentenshop onder de naam MijnKraamShop.nl. Het assortiment van de winkel betreft alle essentiële en nuttige producten voor de eerste kraamweken, zowel voor de baby als voor de moeder. Voor het bepalen van het assortiment hebben intensief contact gehad met kraamverzorgsters.

MijnKraamShop magazine
Ter promotie van de shop gaan we in 2019 een 16 tot 24 pagina’s full colour magazine uitgeven. Dit magazine zullen we in een oplage van 100.000 exemplaren via de kraamverzorgsters verstrekken aan de jonge gezinnen. Dit zal gebeuren bij de intake (week 32 van de zwangerschap) en tijdens de kraamweek. Ons assortiment aan kraampakketten zal een belangrijke reden zijn voor traffic naar de shop. Zo’n 60% van de gezinnen krijgt het pakket namelijk niet vergoed door hun zorgverzekering.
Alle merken die deel uitmaken van het assortiment van de MijnKraamShop hebben de mogelijkheid om zich te manifesteren in dit magazine en hiermee hun verkoop te stimuleren. Het magazine zal per productcategorie altijd een advies bevatten van een healthcare professional (kraamverzorgster, verloskundige, lactatiekundige).

Interesse in opname in het assortiment van de webshop en/of adverteren in het magazine? Klik hier voor de informatie