Kraamzorgloket

Het netwerk van kraamverzorgenden die gebruik maakt van het Kraamzorgloket is sterk groeiende. Dagelijks worden er nieuwe accounts aangemaakt en bestellingen gedaan in de webshop.

De kraamverzorgende heeft zowel voor als na de bevalling contact met de aanstaande ouders. Zo wordt tijdens de 34ste week van de zwangerschap een intake gehouden, na de bevalling volgt de eigenlijke kraamzorg die tussen de 24 – 49 uur bedraagt. Uit de praktijk is gebleken dat de behoefte bestaat om op beide momenten samples en informatiemateriaal uit te delen. In het Kraamzorgloket kunnen kraamverzorgsters goodiebags, productsamples en cliëntinformatie bestellen, om deze vervolgens te verstrekken aan hun cliënten.

Zie ook www.kraamzorgloket.nl

 

Wat bieden wij de fabrikanten/merken?

  • Een effectieve en kosten-efficiënte wijze van sampling aan zwangere en net bevallen vrouwen door kraamverzorgenden.
  • De samples zijn altijd gewenst, omdat de kraamverzorgenden ze bewust bestellen.
  • Een platform waarop kraamverzorgenden ook bereikt kunnen worden met productinformatie voor de professie.
  • Heldere kwartaalrapportages met het aantal bestellingen en de gegevens van de kraamverzorgenden die de samples en/of folders besteld hebben (naam en plaats).
  • We kunnen in verband met beschikbare voorraad het maximaal aantal samples per bestelling maximaliseren. Als standaard aantal per bestelling per praktijk hanteren we 50 exemplaren, maar dit kunnen we ook verlagen.

Voor meer informatie en de tarieven download onze propositie.